Tjänst & Företag

System med integration till Försäkringskassan

Dagens digitala system är en grundbult i hur man sköter sin verksamhet idag. Det går inte att undvika sådana system och det vill man såklart inte heller. För de kan hjälpa dig att hantera alla tänkbara typer av pappersarbete. Där du kan sköta allt ifrån ett enda system som har en integration med olika myndigheter. Axintor är ett system med integration försäkringskassan som gör att du kan fylla i blanketter och rapporter i ett och samma system. Vilket i sin tur gör det lättare för dig att samla all information på samma ställe.

Genom att arbeta på ett digitalt och effektivt sätt kan du minska mängden pappersarbete markant. För ett företag med många anställda kan det göra en stor skillnad att sköta allt sådant genom ett och samma system. Ett system som möjliggör för dig att hantera allt utan svårigheter och som leder fram till ett arbetssätt som motsvarar dina krav och behov. Rapporter skickas direkt till myndigheten och är ett av de få systemen som erbjuder detta.

Integrationen till Försäkringskassan underlättar arbetet

Det finns många sätt att göra saker och ting på. Idag har vi otaliga möjligheter att välja att arbeta så effektivt som möjligt. Genom att välja Axintors system SafetyNet får du en integration till Försäkringskassan och Arbetsmiljöverket. Det låter dig hantera alla former av rapporter och blanketter som ska skickas in till myndigheterna. På det här sättet kan du samla all information på ett och samma ställe. Det minskar risken för att uppgifter faller mellan stolarna och att du kan följa upp arbetet på ett enklare sätt. Alla digitala system kan idag underlätta ditt arbete väldigt mycket och göra att du får en klar översikt över arbetet.